HUISREGELS

ArtSquare Amsterdam brengt u graag op de hoogte van haar huisregels

Toegang

U kunt ArtSquare Amsterdam alleen bezoeken met een geldig toegangsbewijs. U dient zich te registreren via de website (euro 5,00 inclusief koffie/thee en catalogus) of bij de ingang Euro 10,00.

De organisatie heeft het recht toegang tot de beurs te ontzeggen zonder opgave van reden.
Tevens heeft zij het recht personen van de beurs te laten verwijderen indien zij dit nodig acht.

Garderobe verplicht

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om uw jas, tas, paraplu’s en (hand-) bagage mee te nemen op de beursvloer. Wij verzoeken u daarom uw jas, tas, paraplu en (hand-)bagage af te geven bij de garderobe. Uitzondering op deze regel zijn kleine handtassen. Onze beveiliging besluit wat op de beurs is toegestaan. In bijzondere gevallen waarin de algemene veiligheid dat redelijkerwijze vereist, kan ArtSquare Amsterdam inzage verlangen in de door u meegevoerde (hand-) bagage.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op de beurs, met uitzondering van blindengeleidehonden. Wij kunnen waken over uw hond, buiten ArtSquare Amsterdam

Folders

Het is niet toegestaan om foldermateriaal te verspreiden op de beurs en bij de garderobe zonder aantoonbare toestemming van de organisatie ArtSquare Amsterdam. Folders die wij vinden en die niet zijn geaccordeerd, zullen worden verwijderd. Vervolgens zullen wij de verspreider van het foldermateriaal tot de verantwoording roepen en verwijderen van de expositie.

Professioneel fotograferen of opnamen maken

Het is niet toegestaan om professionele foto- of audiovisuele opnames te maken zonder aantoonbare toestemming van de organisatie ArtSquare Amsterdam. Aanvragen voor het maken van foto- of audiovisuele opnames worden behandeld via onze persaccreditatie.

Rondleidingen

Om onze bezoekers in korte tijd het beste van ArtSquare Amsterdam te laten zien worden rondleidingen door ArtSquare Amsterdam georganiseerd. Het is niet toegestaan buiten de organisatie om groepen op de beurs rond te leiden Later dit jaar kunt u zich hier opgeven.

Geen zelf meegebrachte etens- en drinkwaren nuttigen

Het is niet toegestaan om meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen op ArtSquare Amsterdam.

Beeldmateriaal

ArtSquare Amsterdam besteedt uiterste zorg aan haar uitingen, echter, de beschrijvingen en verwijzingen van de geïllustreerde objecten valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de deelnemers.