Included:  Uitgebreide internationale publiciteit, vooraf. Vanaf 01.01.2019 starten wij hiermee. Ieder bezoeker wordt geregistreerd. In onze nieuwsbrief wordt voor-/achteraf, 100 woorden aan u besteedt. Per 5-8 exposanten hebt u de beschikking over één “Event representative” die haar talen spreekt en zich verdiept heeft in uw kunst. U behulpzaam kan zijn bij verkoop of advies. Verzekering van uw werk tijdens de expositie.  November 2018 heeft de hele maand op 35 billboards in 8 metrostations in Amsterdam, 60x per dag een promofilm gedraaid.

Voor wie?

Wij balloteren op de kwaliteit van uw kunst, uw CV en waar u hebt geëxposeerd afgelopen periode en gaat exposeren het komend jaar. Het moet een stap voorwaarts zijn. Ook voor de kunstenaar zonder CV is plek.

Er wordt transparant geballoteerd. Vinden wij uw werk niet geschikt voor het Museumplein, dan kunt u bij ons opvragen de reden(en) hiervoor. Het kan de kwaliteit van uw werk zijn maar ook dat uw werk overal te zien is ( reizende circus) of dat u voor cq. achteraf gaat exposeren bij een expositie, die niet de kwaliteit biedt, in exposanten en/of locatie en daardoor afbreuk doet aan uw ‘CV’ en/of vervolgstap.

Internationale kunst of Kunst met mogelijkheden om dat te bereiken. Onafhankelijk kunstenaars, kunstenaars gebonden aan een galerie waarbij wij tevens de naam van de galerie vermelden. Galeries die onderscheidend zijn. Niet de kunst ‘die u overal ziet’. De bezoekers van Museumplein verwachten veel, zijn bereid te kopen en te luisteren naar uw verhaal. Wij hebben de focus op ons type bezoekers. Zij komen voor de kunst. Het zijn de bezoekers van Rijksmuseum, vanGoghMuseum en StedelijkMuseum. Bezoekers van PC Hooftstraat,  MocaMuseum en bijvoorbeeld het DiamantMuseum en Royal Coster Diamonds. De Muziekliefhebbers van Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. De internationale toeristen, journalisten, musea, galeries die beroepsmatig de kunst bekijken en verrast worden door Art Square Amsterdam. Dat hebben wij bewezen!

Wij bezoeken iedere exposant, in Nederland.

Luxe ruimtes, langs het voetpad van Rijksmuseum naar van GoghMuseum en StedelijkMuseum. Een deels transparant dak, véél ruimte voor uw kunst.

20.00×20.00 meter en aansluitend 30.00×6.00 meter. Aansluitend een bar/café voor de exposanten en gasten. Iedere stand heeft zijn eigen opbergruimte en bij de ingang is een garderobe en een grote opbergruimte. Iedere bezoeker wordt geregistreerd. Wij zullen  de bezoeker regelmatig voorzien van een nieuwsbrief. De enige Nederlandse expositie met het WAUW effect.

 

Stands

De wanden zijn 2,50meter hoog, zondere enige naad, strak wit. De verlichting is optimaal, halogeen en dus ideaal voor kunst. Centraal hebben wij nog dimbare LED verlichting. Per stand hebt u de beschikking over een tafel en 2 stoelen, een opbergruimte van 0,50×0,50cm ( hoog, 2,50). Centraal nog ruimte om grotere voorwerpen op te bergen. ( wel vooraf aangeven wat u meeneemt).

Per 5 standhouders, is er één Event representative beschikbaar. Tevens een gastvrouw voor het halen van drankjes, garderobe enz.

Stand Type Afmeting Prijs ex btw Spotlights Wandhoogte Inclusief Aantal stands
Stand langs de buiten wanden 200×3.00×2.00 950,00 4 Minimaal 2,50 tafel, 2 stoelen 18
Stand A,B,C,D buitenkant 2,20meter 250,00 2 Minimaal 2,50 stoel 12
stand langs BB en AA 1.50×2.00×1.50 650,00 4 Minimaal 2,50 tafel, 2 stoelen 20

Bovengenoemde afmetingen betreffen de effectieve ruimte die beschikbaar is voor uw kunst.

Het inschrijfgeld, is Euro 175,00.  Dit bedrag dient direct na acceptatie te worden voldaan.

30% binnen 30 dagen na acceptatie

70% uiterlijk 3 maanden voor de start van de expositie. Betaalt u het volledige bedrag binnen 30dagen, 10% op het volledige bedrag.  ontvangt een factuur en een contract

Bovengenoemde prijzen is exclusief:

film opname 3 minuten in Amsterdam. Deze film wordt uitgezonden op de website, youtube kanaal en bij Salto, internet en TV met een bereik van 1.300.000 aansluitingen.


Onder uw werk komt een kaartje en een QR code te hangen ( wij zorgen hiervoor) en verder mag niets aan de wand worden geplakt. Prijzen staan in de brochure die iedere bezoeker gratis ontvangt. Aan de buitenkant van uw stand en  van de expositie. staat uw naam, website en een foto van uw werk, met daarbij de verwijzing naar uw standnummer.

Aanwezig zijn de haakjes, teflondraad, u moet alleen voor bevestigingsmateriaal aan uw werk te zorgen. Sokkels voor keramiek mag u zelf verzorgen. Wij willen deze wel eerst zien voordat wij akkoord geven. Uiteraard kunnen wij voor professionele sokkels zorgen ( extra kosten)