Exposeren bij ArtSquare Amsterdam

Voor de 9de keer, organiseren wij ArtSquare Amsterdam op het meest exclusieve kunstplein van Europa. Het Museumplein in Amsterdam. Art Square Amsterdam is een tijdelijk museum, 50 meter van het Rijksmuseum van Amsterdam en van GoghMuseum.  Het StedelijkMuseum en Concertgebouw Amsterdam zijn op 200 meter afstand In 2016  hebben wij een editie van Art Square Amsterdam  gedaan in Museum de Hermitage, op hun eigen verzoek. In 2014 in de Westergasfabriek.

Art Square Amsterdam is te gast in een buurt en Stad en zo gedragen wij ons ook. Wij betrekken de buurt erbij, bewoners en de lokale ondernemers.

Amsterdam Art Square biedt kunstexposities aan op exclusieve en verrassende locaties, Museumplein van Amsterdam, Museum de Hermitage en Westergasfabriek. Het zijn tijdelijke podia voor professionele internationale kunstenaars/ galeries e.d. die hun werk presenteren. Art Square Amsterdam combineert de exclusiviteit van een galerie, de kwaliteit van een museum en de persoonlijke sfeer van een atelierInternationale kunstexpositie gericht op de professionele kunstenaar/ galeries. Tussen het Rijksmuseum, van Goghmuseum en Stedelijk Museum, vindt u een luxe paviljoen waar de internationale kunstenaars, exposeren aan museumwanden. Iedere stand wordt apart uitgelicht en de bezoekers ontvangen een catalogus.

Iedere stand doet u denken aan een luxe galerie of museum.


Het nieuwe exposeren. Maximaal rendement behalen door langdurige aandacht voor U en Uw kunst. Wij geven u een podium, indien dit terecht blijkt te zijn.Wij zijn transparant in de voorwaarden die wij hanteren om dat te bepalen.Indien u interesse heeft kunt u deze voorwaarden bij ons opvragen.De locatie voor de exposities is uniek en geeft het geheel een toegevoegde waarde.Het Museumplein in Amsterdam is hier een uitstekend voorbeeld van.   Vooraf laten wij de potentiële kopers kennismaken met u d.m.v. een film van 3 minuten, die wij over en met u maken. De expositie wordt gehouden in een luxe omgeving maar we houden het wel laagdrempelig. Wij gaan voor uw succes. De expositie op de locatie Museumplein is uniek in zijn soort, kunstkopers, kunstliefhebbers, journalisten en musea medewerkers zijn onze gasten. Wij geven de kunst, uw kunst, een podium. De expositie is een ‘tijdelijk Museum’ op een locatie met een meerwaarde.Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.